YTY-Teatteri  
YTY-Teatteri
YTY-TeatteriOhjelmistoKalenteriYhteystiedotKulissien takanaLinkit
Jäseninfo
YTY-Teatteri

Viinasolmio: Koko kansan viihdenäytelmä

<< Edellinen   Seuraava >>

YLIVIESKAN TEATTERIFESTIVAALEILLA

SUNNUNTAINA 29.3. klo 15 VIINASOLMIO: koko kansan viihdenäytelmä.
Tommi Tihtarinen & Ville Vehmasaho. Liput 10/8€

Kahden miehen satiirinen esitys Suomen alkoholikulttuurista ja siihen liittyvistä ilmiöistä.

Alkoholi. Kaikilla on siitä oma mielipiteensä. Niin myös minulla ja sinulla. Mutta mitä tapahtuu, kun asetamme kaksi mielipidettä tai asennetta samaan tilaan? Syntyy yhteiskunnalliseksi keskusteluksi kutsuttu vastakkainasettelun kapea kuja. Ja me olemme kyllästyneet kulkemaan kyseisellä mustavalkoisen väittelyn värittämällä kadulla. Meidän mielestämme aidoin yhteiskunnallinen, yleisinhimillinen dialogi syntyy vasta silloin, kun käsiteltävä asia nähdään samanaikaisesti mahdollisimman monesta eri kulmasta. Niinpä aloimme tutkia alkoholikulttuurin kaleidoskooppia tuorein silmin. Emmekä tuoneet samaan tilaan ainoastaan kahta tai kolmea näkökulmaa, vaan todellisuudesta kumpuavien ihmiskohtaloiden kokouksen.
Arvottaminen, moraalisäännöt ja kapeakatseiset ennakkoluulot. Niitä ei ole. On vain kansanperinteen ja kansanterveyden välissä venyvä Viinasolmio. Ja se on leveä alusta.

 Näytelmässä ei ole väliaikaa.

https://www.youtube.com/watch?v=WYTDWjrm7_M - näytelmän traileri

Viinasolmio fb:ssa

Kesto:50 min.
Ikäraja:Ei ikärajaa
Näytökset:
Ensi-ilta:su 29.3.2015 klo 15
Ylivieskan Teatteri
© 2023 YTY - Ylivieskan Teatteriyhdistys ry. • Elämystalo Artteri, Ratakatu 14, 84100 Ylivieska • Puh. 044 322 2405 • ytyteatteri@ytyteatteri.fi