ILMOITTAUTUMINEN OHJELMISTO RAATI TYÖPAJAT LIPUT INFO

RAATI:

Katselmukseen osallistuvat teatterit (Puolangan pessimistit ry, Raahen teatteri, Teatteri Ulostulo ja Uusi Teatteri) viettävät kukin näytöksen jälkeen palautekeskusteluhetken Katselmus-raadin kanssa. Sunnuntain loppuseremonioissa yksi teattereista saa raadin päätöksellä kohdennetun koulutusapurahan, jonka suuruus on 1000€.

Raadin jäsenet:

Heikki Rantanen, näyttelijä

Heikki Rantanen on ammattinäyttelijä, joka on näytellyt niin teatterilavalla kuin elokuvissa. Olet voinut katsoa hänen vakuuttavaa työskentelyään esimerkiksi elokuvissa Raid, Nousukausi ja Umur, joista viimeksi mainitusta Heikki sai miespääosaJUSSI -ehdokkuuden. TV-sarjoista Heikkiin on voinut törmätä esimerkiksi TELLUS-rikossarjassa. Teatterin puolella hän on työskennellyt muun muassa Oulun ja Lahden kaupunginteattereissa ja vieraillut teattereissa ympäri maan. Viimeiset 10 vuotta Heikin on voinut nähdä yhdessä näyttelijä Kai Lehtisen kanssa Kairan Kulkijoina niin pienillä kuin suurillakin lavoilla kertomassa tarinoita elämän eri aiheista kitaran, haitarin, laulun ja huuliharpun kanssa. Heikki on siis ihan oikea multitalentti!

Sanna Heikkinen, alueteatterituottaja, Kajaanin kaupunginteatteri

Sanna Heikkinen on sotkamolaislähtöinen teatteriohjaaja ja teatterin moniottelija. Hän on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Helsingin AMK Stadia, 2003) ja teatterin ja draaman tutkija (FM, Tampereen yliopisto, 2006). Heikkinen on toiminut vuodesta 2007 alkaen Kajaanin k aupunginteatterissa alueteatterituottajana toimenkuvanaan kiertuejärjestelyt, yleisötyö ja teatterikasvatus sekä ohjaaminen.

Sanna Finnilä, Teatteri-ilmaisun ohjaaja (amk), Ylivieska

Sanna on opiskellut Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi 1993-1996 ja päivittänyt tutkintonsa sittemmin Centria-ammattikorkeakoulussa Kokkolassa. Sanna on toiminut näyttelijänä Turun Uudessa Teatterissa, tehnyt lukuisia harrastajateatteriohjauksia, käsikirjoituksia, ilmaisualan koulutussuunnittelua, projekteja ja paljon erilaista kurssi- ja koulutustoimintaa.